OVER MIJ

Ik ben een cameraman, editor en color grader uit de buurt van Utrecht – of naja, dat zeg ik meestal.

De waarheid is dat ik uit een klein dorpje in de buurt van Gorinchem kom, maar omdat het zó klein is ik er maar vanuit ga dat toch niemand het kent.

Op mijn 18e ben ik terecht gekomen bij BNNVARA om hier intern opgeleid te worden tot camjo. Dit traject duurde een half jaar waarna ik een fulltime contract aangeboden kreeg en nu (4 jaar later) nog steeds werkzaam ben als cameraman en editor. Voor als je het nog niet wist: ‘BNNVARA is een onafhankelijke, vooruitstrevende publieke omroep die zich vooral inzet voor vrijheid en verandering.’

En nu?

Het liefst spendeer ik mijn tijd met een camera in mijn handen. Alles van maatschappelijk betrokken onderwerpen tot snowboarden in de bergen, mountainbiken of Youtube-formats. Het belangrijkste: vast leggen wat niet vergeten mag worden.

Samen met mijn vriendin heb ik de keuze heb gemaakt om in maart 2020 voor 3 maanden op reis te gaan om meer van de wereld te zien, te genieten van de schoonheid van de aarde en dit alles vast te leggen op foto en video. Alles is hier te volgen via: klik hier!